T: 055 - 312 12 80F: 055 - 312 23 57E: bakkerijbreden@hetnet.nl

Over ons

 Bakkerij Kragt wordt Bakkerij Breden.

Alleen de naam wordt anders, dat is het enige wat er verandert aldus Emely en Norbert Breden.
Januari 2006 nam dit jonge enthousiaste ondernemers echtpaar de bakker en winkel over van Jaap Kragt. De goede kwaliteit van de bakkerij Kragt hebben we de afgelopen jaren met succes door getrokken. Daarom vinden we het nu zeer gepast om onze eigen naam aan de winkels en producten te verbinden.

Historie
1 juni 1936 is Bakkerij Kragt geopend onder de naam de Noorder Hoek door de familie Kragt.
In de jaren daarna is het overgenomen door de Jaap Kragt en is de naam veranderd in Bakkerij Jaap Kragt. 
Januari 2006 hebben Norbert en Emely het bedrijf overgenomen.
Norbert Breden was voor de bedrijfsovername al 15 jaar werkzaam als banketbakker bij dit bedrijf, Emely Breden - van Essen is werkzaam geweest als bedrijfsleidster bij de Blokker.
In april 2018 is de bakkerij van de familie Broer aan het Schubbertplein overgenomen.
Het team van Bakkerij Breden zorgt dagelijks voor een heel assortiment brood en banket wat niet alleen verkocht wordt in onze winkels maar ook bij een Jumbo supermarkt, diverse hotels, restaurants, cafés, catering bedrijven, slagerijen en visspeciaalzaken worden dagelijks door ons bevoorraad.

 

Kwaliteit
De kwaliteit was bij Kragt al goed en is nog steeds goed.
En verteld Emely vol trots "het meedenken met onze trouwe klanten onder het motto * alles is mogelijk* hebben we de afgelopen jaren met ons team medewerkers zeer zeker waar gemaakt."
De kwaliteit van producten en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Regelmatig inden er in de bakkerij kwaliteit keuringen plaats, uitgevoerd door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.

Brand
In juni 2014 is de bakkerij getroffen door een brand, deze brand verwoestte de gehele bakkerij. Gelukkig is de winkel bespaard gebleven.
In 2015 is de bakkerij weder op gebouwd en staat er nu een geheel nieuwe bakkerij die naar de laatste eisen voldoet.

Klantenactie
In de winkel aan de Zwolseweg in Wenum Wiesel is er een spaaractie, elke euro is 1 spaarpunt. Met deze punten kunt u sparen voor gratis producten. De eerste gratis producten zijn al te krijgen met 25 punten. Het spaarsysteem is bekend onder de naam Piggy. De gespaarde punten kunt u thuis bekijken op de app of op uw computer. De app is te downloaden in de appstore, zodra deze app op uw telefoon staan kunt u deze gebruiken in plaats van de spaarpas.

Bezorgen
Uiteraard willen ze bij Bakkerij Breden met u mee denken, uw bestelling laten bezorgen is een mogelijkheid. Vraagt u naar de mogelijkheden en de bezorgkosten in 1 van onze winkels.